Η νέα… “τροποποίηση” του πτωχευτικού νόμου

Με μια νέα νομοθετική επίθεση η κυβέρνηση εμποδίζει τη δικαιοσύνη ακόμα και να εφαρμόσει το Σύνταγμα. Αδιαφορώντας για τα δικαστικά βουλεύματα, για τις αποφάσεις του ΣτΕ, για τις απόψεις του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους και της Επιστημονικής Επιτροπής της Βουλής και με το «έτσι θέλω» εφαρμόζει το πολιτικό της σχέδιο…

Κόμμα Ελλήνων Δανειοληπτών – Κ.ΕΛ.ΔΑ

Απόλυτη μπανανία η Ελλάδα, γι’

αυτό μη πλανάσθε, ο Έλληνας πολίτης είναι αποκλεισμένος από τη δημοκρατία.

Και επειδή είναι ολοφάνερος ο πανικός για πιθανές μελλοντικές εξελίξεις, κατά παραγγελία των τραπεζιτών και των «βλασταριών» τους, τις Εταιρείες Διαχείρισης Απαιτήσεων, κατατέθηκε στη βουλή και συζητιέται νέο νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών που περιλαμβάνει τροποποιήσεις στον πτωχευτικό νόμο και διορθώσεις… που διευκολύνουν την εφαρμογή του. Στα άρθρα που αφορούν τον νόμο για τη… δήθεν δεύτερη ευκαιρία, όπως χαρακτηρίζει η κυβέρνηση το νόμο, ο οποίος θα ξεσπιτώσει χιλιάδες νοικοκυριά, υπάρχει και το άρθρο 38.

Με την «νέα» τροποποίηση το συγκεκριμένο άρθρο, τα τραπεζικά στελέχη που θα λάβουν μέρος σε συναλλαγές, αναλαμβάνοντας την ευθύνη για την φτωχοποίηση καταναλωτών και επιχειρήσεων, τίθενται… υπεράνω του νόμου, και αποκτούν ασυλία, ξέροντας ότι ποτέ δεν πρόκειται να λογοδοτήσουν για τις πράξεις τους.

Έτσι, για άλλη μια φορά, οι τραπεζίτες παραγγέλλουν από την κυβέρνηση της ΝΔ νόμους κομμένους και ραμμένους στα μέτρα τους, η κυβέρνηση εκτελεί, και σύσσωμη η αντιπολίτευση κλίνει αυτιά και μάτια… Να τους χαιρόμαστε βρε!!!