Οι δανειολήπτες περνούν στην αντεπίθεση.

Δεν είσαι μόνος.

Ένωσε τη φωνή σου μαζί μας.

Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές και γίνεται ανοιχτό κάλεσμα προς όλους τους πολίτες και δανειολήπτες να ενωθούν μαζί μας, οι συστημικές τράπεζες στέλνουν προς όλους όσοι βρίσκονται χρεωμένοι, νέες επιστολές ζητώντας τους να ρυθμίσουν άλλη μια φορά τα δάνειά τους για να μπορέσουν να τα αποπληρώσουν, διαιωνίζοντας τον φαύλο κύκλο των ανεξόφλητων χρεών και των δυσθεώρητων τόκων που μας σφίγγουν το λαιμό μας.

Περισσότερα από 15 δις είναι τα ποσά των κόκκινων στεγαστικών δανείων στην Ελλάδα, ενώ οι δανειολήπτες που χάνουν τις περιουσίες τους έχουν ξεπεράσει τους 500.000.

Η βραδυφλεγής βόμβα των κόκκινων δανείων απειλεί να τινάξει στον αέρα όλη τη χώρα. Αντί για λύσεις οι πολιτικοί δίνουν υποσχέσεις υπεκφεύγοντας ή ακολουθώντας τις επιταγές των δανειστών μας.

Αντί λοιπόν να ανακουφιστούν οι εκατοντάδες χιλιάδες δανειολήπτες που βλέπουν τα πανωτόκια των δανείων τους να εξανεμίζουν και το τελευταίο ευρώ των πενιχρών εισοδημάτων τους, οι τράπεζες του συστήματος διαιωνίζουν την ύπαρξη και τα χρέη τους ανακυκλώνοντας τα χρέη των υπερχρεωμένων νοικοκυριών, επιμηκύνοντας τον χρόνο αποπληρωμής και οδηγώντας σε εξαθλίωση οικογένειες που πληρώνουν μόνο τόκους χωρίς ποτέ να μπορέσουν να ξοφλήσουν το κεφάλαιο και να γίνουν οι ίδιοι ιδιοκτήτες των σπιτιών τους.

Αν αυτή η κατάσταση συνεχιστεί κι άλλο εκατοντάδες χιλιάδες δανειολήπτες θα γίνουν ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ των χρεών κι ενώ θα προσπαθούν να πληρώσουν, οι επαναρυθμίσεις θα τους οδηγούν στο να χάνουν τις περιουσίες τους, ενώ ταυτόχρονα -τι τραγική ειρωνεία- θα πληρώνουν τους τόκους.

Σ’ αυτή την περίοδο σκληρής μνημονιακής λιτότητας, όπου οι πολίτες χάνουν καθημερινά τα δικαιώματά τους ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΥΨΩΝΕΙ ΦΩΝΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ.

• Σε καιρούς δύσκολους απλώνουμε ένα δίχτυ αλληλεγγύης για να προστατέψουμε τις οικογένειές μας και την αξιοπρέπειά μας.
• Το Κόμμα Ελλήνων Δανειοληπτών , δεν έχει ούτε συμβάσεις, ούτε «δάνεια» με κόμματα και πολιτικούς φορείς.
• Είμαστε οι άνθρωποι της διπλανής πόρτας. Ένα κίνημα αντίστασης σε καιρό κρίσης.
• Είμαστε αυτοί που θα πουν τα πράγματα με το όνομά τους, που θα διεκδικήσουν για όλους εμάς ορθώνοντας το ανάστημά τους απέναντι στο πολυπλόκαμο ΣΥΣΤΗΜΑ
• Είμαστε αυτοί που θα φωνάξουν και θα απαιτήσουν μαζί σου.Χορηγός άρθρου Βρείτε κάτι για όλους στη συλλογή μας με πολύχρωμες, φωτεινές και κομψές κάλτσες. Αγοράστε μεμονωμένα ή σε δέσμες για να δώσετε χρώμα στο δικό σας sock συρτάρι!

ΚΙΝΗΜΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΡΕΥΜΑ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
Ξεκινάμε από τη Θεσσαλονίκη για ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ στο πρόβλημα εκατοντάδων χιλιάδων οικογενειών. Για ν αντιμετωπίσουμε τη μέγγενη των ΤΡΑΠΕΖΩΝ όχι χαλαρώνοντάς την, αλλά αποτινάζοντας από πάνω μας το ΖΥΓΟ.
Ένωσε τη ΦΩΝΗ ΣΟΥ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΑΣ
Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΣ
Έλα να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να προστατεύσουμε την περιουσία μας , αλλά ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ.
Είμαστε ένας από εσάς. Βιοπαλαιστές, πολίτες που αντιστεκόμαστε και ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ

ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ: ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ.