Στηρίξτε ικανούς ανθρώπους

Εδώ ο κόσμος χάνεται και ο Μένιος χτενίζεται με τις ευλογίες της ΕΛΑΣ. Με κατάθεση μηνύσεων σε πολιτικούς , δημοσιογράφους και αστυνομικούς ο Μένιος απάντησε στην δημοσιοποιηση της Θωρακισμένης λιμουζίνας που φέρεται να του έχει διαθέσει η ΕΛΑΣ για την προσωπική του ασφάλεια μαζι με κάμποσους αστυνομικους.
 
Τον Μένιο Φουρθιώτη τον μάνατζερ μοντέλων που κοροϊδεύει όλο τον κόσμο με τα κινέζικα προϊόντα τον ξέρει ολη η Ελλάδα και απαιτεί ο ίδιος να κάνει το κομμάτι του. Και το κάνει. Λες και χάθηκαν οι ιδιωτικές εταιρείες προστασίας .
 
Τον Χαράλαμπος Περβανάς που επί 30 χρόνια αγωνίζεται για τους δανειολήπτες μεσω του Σύλλογος Δανειοληπτών και Προστασίας Καταναλωτών Β. Ελλάδος τον ξέρουν μόνο οι άνθρωποι που έσωσαν τις περιουσίες τους από τον αγώνα του και οι άνθρωποι που τις έχασαν παρόλη την προσπάθεια του.
 
Κουράστηκα να βλέπω να κυριαρχούν στην πολιτική ζωή του τόπου κλόουν, τηλεπερσόνες, μαριονέτες και εγκάθετοι επιχειρηματικών συμφερόντων.
Στηρίξτε ανθρώπους ικανούς. Ανθρώπους που έχουν χύσει ιδρώτα που έχουν αγωνιστεί, που τους οδηγεί οχι η υστεροβουλία τους ή η φιλοδοξία τους, αλλά η τρέλλα και η αγάπη για ισονομία, δικαιοσύνη, δημοκρατία.
Σε αντίθετη περίπτωση θα συνεχίσετε να είστε βουτηγμένοι μέχρι τον λαιμό, εκεί που βρίσκεστε.
 
Σαρίδης Ιωάννης,