Παναγιώτης Ψωμιάδης-Επιστολή στον Πρόεδρο του Συλλόγου Δανειοληπτών και προστασίας καταναλωτών Β. Ελλάδος

Επιστολή στον Πρόεδρο του Συλλόγου Δανειοληπτών και προστασίας καταναλωτών Β. Ελλάδος Χαράλαμπου Περβανά έστειλε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης με αφορμή τα νέα γραφεία του Συλλόγου.

Διαβάστε όλοι την επιστολή:

Αγαπητέ Πρόεδρε,

Με αφορμή τη μετακόμιση σας στα νέα σας, όμορφα και λειτουργικά γραφεία θα ήθελα να σας συγχαρώ και να σας ευχαριστήσω για όλα όσα έχετε προσφέρει στον εθνικό -θα τον χαρακτήριζα- αγώνα για την προστασία συμπατριωτών μας που έλαβαν δάνεια τα προηγούμενα χρόνια και αδυνατούν, λόγω των εθνοκτόνων Μνημονίων και των καταστροφικών πολιτικών, να εξοφλήσουν. 

Ο Σύλλογος σας στηρίζει έμπρακτα όλους αυτούς που κινδυνεύουν να χάσουν το σπίτι τους μέσα στην κρίση αυτή, μια εφιαλτική κρίση την οποία καλούνται να αντιμετωπίσουν απροστάτευτοι κατ’ ουσία από το κράτος, οι πολίτες. Ακόμη, όσο αφορά στο πρόσωπο μου, ήταν καταλυτική η συνεισφορά σας σε όλες τις εκλογικές μάχες που έχω δώσει. 

Είμαι υπερήφανος που είχα το Σύλλογο σας και το Δίκαιο στο πλευρό μου. Σας ευχαριστώ και πάλι, εύχομαι καλή δύναμη στους αγώνες σας και καλορίζικα τα νέα γραφεία!

Με εκτίμηση, 

Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης