ΔΤ: Συνάντηση εκπροσώπων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Παλιννοστούντων (Π.Ο.Σ.Ε.Π.) με τον Πρόεδρο του ΣΔ&ΠΚΒΕ

Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δανειοληπτών και Προστασίας Καταναλωτών Βορείου Ελλάδος, Χαράλαμπος Περβανάς, συναντήθηκε την Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021 με εκπροσώπους της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Ελληνοποντίων Παλιννοστούντων από την πρώην ΕΣΣΔ (Π.Ο.Σ.Ε.Π.).

Θέμα της συνάντησης ήταν τα ζητήματα της επιστολής του Συλλόγου που κατατέθηκε στις αρχές του Ιουλίου στον Πρόεδρο και τα μέλη της Ελληνικής Βουλής, σχετικά με το θέμα των πλειστηριασμών των κατοικιών και των επιχειρήσεων παλιννοστούντων συμπολιτών μας, που κινδυνεύουν εξαιτίας πολιτικών και τραπεζικών χειρισμών (link). Υπενθυμίζουμε ότι η επιστολή υπογράφηκε επίσης από το Κόμμα Ελλήνων Δανειοληπτών (Κ.ΕΛ.ΔΑ.) και το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο (Ε.ΠΑ.Μ.) και προκάλεσε τις αντιδράσεις βουλευτών της μείζονος αντιπολίτευσης, αν και μεθοδικά αποσιωπείται από τα κεντρικά Μ.Μ.Ε..

Στη διάρκεια της συνάντησης διαπιστώθηκε η ταύτιση απόψεων και θέσεων ανάμεσα στους εκπροσώπους της ΠΟΣΕΠ και του Συλλόγου Δανειοληπτών&ΠΚΒΕ και η κοινή πρόθεση να εργαστούμε από κοινού, για να προστατεύσουμε τους συμπολίτες μας από τη λαίλαπα της τραπεζικής κακοδιαχείρισης και της κυβερνητικής αδιαφορίας.

Ο Πρόεδρος του ΣΔ&ΠΚΒΕ, κ. Χαράλαμπος Περβανάς, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης δήλωσε: “Ο Σύλλογος, όπως και το Κ.ΕΛ.ΔΑ. θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα όπλα που μας παρέχει ο Νόμος και το Σύνταγμα για να προστατεύσουμε τους παλιννοστούντες συμπολίτες μας που αδικήθηκαν και συνεχίζουν να βρίσκονται υπό επίθεση σε βάρος της περιουσίας και των δικαιωμάτων τους, όπως εκατοντάδες χιλιάδες άλλοι Έλληνες. Όλοι αυτοί που έχουν επιλέξει να κρύβονται πίσω από την ανομία που επικρατεί, πρέπει να γνωρίζουν ότι πολύ σύντομα η Δημοκρατία και ο Δικαιοσύνη θα επανέλθουν και θα γκρεμίσουν τα κάστρα παρανομίας και ασυδοσίας που νομίζουν ότι έχτισαν σε βάρος των συμπολιτών τους. Θα κριθούν πολύ αυστηρά από το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας. Η επαναφορά της νομιμότητας και της δικαιοσύνης είναι θέμα χρόνου”.

Σύλλογος Δανειοληπτών και Προστασίας Καταναλωτών Βορείου Ελλάδος