Χαράλαμπος Περβανάς: Το έργο γνωστό και χιλιοπαιγμένο… Η κυβέρνηση πιστώνεται την επιτυχία και πάντα επιρρίπτει τις ευθύνες στους πολίτες για την αποτυχία

Και ξαφνικά……. οι συνετοί και υπεύθυνοι Έλληνες πολίτες έγιναν ανεύθυνοι και απείθαρχοι που γλεντάνε, φιλιούνται και αγκαλιάζονται με αποτέλεσμα να αυξάνονται τα κρούσματα κορωνοϊού στη Χώρα μας.

Μάλιστα, κυβέρνηση και ΜΜΕ ως φερέφωνα, στοχοποιούν τώρα τους νέους, που τους παρουσιάζουν ως τους κύριους υπεύθυνους για την διασπορά του κορωνοϊού. Αφού η κυβέρνηση άνοιξε τα σύνορα για τους τουρίστες αλλά δεν τους βγήκε, βρήκε αμέσως τους δήθεν ανεύθυνους για να «φορτώσει» την αποτυχία της. Τους νέους Έλληνες πολίτες.

Αυτό ακούμε τις τελευταίες εβδομάδες από τα πληρωμένα δελτία ειδήσεων και από τους συγκεκριμένους «ειδικούς επιστήμονες» που βγαίνουν κάθε μέρα στα κανάλια και τρομοκρατούν τον κόσμο. Σε αυτούς θα ρίξουν την ευθύνη για την αποτυχία της τουριστικής περιόδου, για την κατάντια της οικονομίας, για την αναγκαιότητα των πλειστηριασμών από τον Σεπτέμβριο και για οποιαδήποτε άλλη κυβερνητική αποτυχία.

Το έργο γνωστό και χιλιοπαιγμένο. Η κυβέρνηση πιστώνεται την επιτυχία και πάντα επιρρίπτει τις ευθύνες στους πολίτες για την αποτυχία.

Τούτη τη φορά όμως έκανε το λάθος να βάλει στο στόχαστρο τους νέους και αυτό δεν θα της βγει σε καλό. Μπορεί με την βοήθεια των διεφθαρμένων ΜΜΕ να τρομοκρατούν τους ηλικιωμένους αλλά οι νέοι, δυστυχώς για τους κυβερνώντες, «δε μασάνε»…