Ανοιχτή Διαδικτυακή Συζήτηση σήμερα (22/6/2021)

Ανοιχτή Διαδικτυακή Συζήτηση σήμερα (22/6/2021) στις 3 μ.μ. για τα δάνεια που δόθηκαν στους παλιννοστούντες για την αγορά κατοικίας. Πού κατέληξαν τα 100 εκατομμύρια ευρώ του ταμείου του νόμου 128/1975 που σύμφωνα με τον πρ. Υπουργό Οικονομικών Ευ. Τσακαλώτο, δόθηκαν το 2015 για την στήριξη των δανείων τους αφού τα σπίτια τους βγαίνουν σε πλειστηριασμό;

Ο Σύλλογος Δανειοληπτών και Προστασίας Καταναλωτών Βορείου Ελλάδος διοργανώνει σήμερα ανοιχτή διαδικτυακή συζήτηση για το φλέγον θέμα των δανείων των παλιννοστούντων συμπολιτών μας που έλαβαν δάνεια για αγορά κατοικίας με εγγύηση του ελληνικού κράτους. Μεγάλο μέρος από αυτά τα δάνεια σήμερα έχουν μετατραπεί σε “κόκκινα δάνεια” και οι κατοικίες των συμπολιτών μας που αγοράστηκαν -υποτίθεται- με την εγγύηση του Ελληνικού Κράτους βγαίνουν σε πλειστηριασμό.

Πού κατέληξαν τα περίπου 100 εκ. Ευρώ που σύμφωνα με τον Υπ. Οικονομικών κ. Ευκλείδη Τσακαλώτο δόθηκαν για τις κατοικίες των παλιννοστούντων; Γιατί το κράτος δεν τηρεί τις υποσχέσεις του και δεν εγγυάται έμπρακτα αυτά τα δάνεια; Στην ανοιχτή διαδικτυακή συζήτηση θα παρουσιαστούν στοιχεία από νομικούς, πολιτικά πρόσωπα και συνεργάτες του Συλλόγου Δανειοληπτών και Προστασίας Καταναλωτών Βορείου Ελλάδος. Η συζήτηση θα ξεκινήσει στις 3 μ.μ. σήμερα, Τρίτη, 22 Ιουνίου 2021.

Συνδεθείτε στο παρακάτω link για να λάβετε μέρος: https://meet.critics.gr/daneia-pallinostounton