“Βλέπετε την εξουσία ως λάφυρο, ενώ έπρεπε να την βλέπετε ως ευθύνη”

  • Post author:
  • Post category:Άρθρα
Κάλπικη λίρα.
 
Γεωργιάδης: “Ο Τσίπρας δεν είναι προδότης και κανένας Συριζαίος δεν είναι. Ο Τσίπρας δεν πρόδωσε την Μακεδονία. Ποτέ δεν είπα ότι ο Τσίπρας είναι προδότης”.
 
Το περίμενα αυτό. Καμιά έκπληξη. Όποιος ξέρει τον Υπουργό δεν εκπλήσσεται από την κωλοτούμπα γιατί ο άνθρωπος αυτός είναι θρασύς. Το έχει αποδείξει πολλάκις στο παρελθόν.
 
Το άθλιο, το ψεύτικο, το υποκριτικό, το θεατρινίστικο πρόσωπο της Κυβέρνησης Μητσοτάκη στο πρόσωπο και στα λόγια του Υπουργού της.
 
Υφαρπάξατε την ψήφο του Ελληνικού λαού με ψέμματα, δολοφονήσατε χαρακτήρες, διχάσατε τους Έλληνες και έρχεστε τώρα να πείτε σε μεγάλο τμήμα αυτών ότι είναι ηλίθιοι; Την ημέρα των εκλογών κάθε Έλληνας που ψήφιζε ΝΔ αυτό είχε στο μυαλό του. Το Σκοπιανό. Για το μόνο που τιμωρήθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ εκείνη την μέρα ήταν αυτό. Δεν είχατε αφήσει τους πολιτες να δουν κανένα καλό του ΣΥΡΙΖΑ. Τα είχατε μηδενίσει όλα. Εκμεταλλευτήκατε την άδολη και βαθιά αγάπη Ελλήνων πατριωτών.
 
Και με την ψήφο αυτών σήμερα κυβερνάτε την χώρα!! Ναι Υπουργέ δεν τον ειπες προδότη, αλλά μιλούσες για προδοσία. Χειραγώγησες.
 
Βλέπετε την εξουσία ως λάφυρο, ενώ έπρεπε να την βλέπετε ως ευθύνη, ως υποχρέωση. Βάλατε τον Σημίτη να γράψει άρθρο κατά Καραμανλή πριν λίγες μέρες για να προετοιμάσετε το μοίρασμα του Αιγαίου, λίγο πρωτού φέρετε τα μνημόνια συνεργασίας στην βουλή με τους γείτονες προετοιμάζεται το έδαφος για Σαμαρά με στημένες ερωτήσεις δημοσιογράφων.
 
Δεν φταίει η Δημοκρατία. Οι ανθρωποι σαν και εσάς φταίνε που για την ικανοποίηση προσωπικών και κομματικών φιλοδοξιών τοποθετούν το μέλλον του κόμματος πάνω από το μέλλον της Πατρίδας.
 
Η ΝΔ του Κυριακου Μητσοτάκη και τα στελεχη της με τον τρόπο που ενεργούν και σκέπτονται, συμπεριφέρονται ως πολιτικοι τυχοδιώκτες.
 
Είστε κάλπικες λίρες. Κάνετε κακό στην χώρα μου. Πρέπει να φύγετε. Η Δημοκρατία δίνει τα όπλα. Αρκεί αυτοί που κάνουν τους αόματους να κατεβάσουν τα γιαλιά.