Έχει βουίξει το Σύμπαν με την Τράπεζα Πειραιώς

  • Post author:
  • Post category:Άρθρα
Έχει βουίξει το Σύμπαν με την Τράπεζα Πειραιώς. Οι όροι της σχεδιαζόμενης ΑΜΚ της τράπεζας απαξιώνουν τους σημερινούς μετόχους και προκαλούν τεράστια ζημιά στο Δημόσιο, λόγω της συμμετοχής του ΤΧΣ και στους μικρομετόχους.
 
Η διοίκηση της Τράπεζας μετά την κατακραυγή θα επανεξετάσει το θέμα προτείνοντας λύσεις όπως η εγγραφή στην ΑΜΚ με τις μετοχές που τους αναλογούν με προνομιακή μεταχείριση προτίμησης βάσει όσων ήδη κατέχουν.
 
Η υπόθεση της Τράπεζας Πειραιώς και τα χαμένα δις του Ελληνικού λαού μέσω του ΤΧΣ μας υπενθυμίζουν τρεις αλήθειες !!!
 
▪ Δώσαμε 44 δισεκατομμύρια Ευρώ για να σωθούν οι Τράπεζες και τα χάσαμε ΟΛΑ.
Δεν περίσσεψε 5λεπτο. Τα χρωστάμε κιόλας αυτά που δώσαμε.
 
▪ Σφαγή στο ΤΧΣ είχε γίνει και επί ημερών ΣΥΡΙΖΑ.
 
▪ Το κερασάκι στην τούρτα της σφαγής τοποθετείται επί κυβέρνησης ΝΔ.
 
Η διαχρονική κοροϊδία στις πλάτες του Ελληνικού λαού προκύπτει από το απίστευτο επιχείρημα της ΝΔ με αποδέκτη τον ΣΥΡΙΖΑ.
 
“Εσείς δεν πρέπει να μιλάτε γιατί ημερών σας έγινε σφαγή του ΤΧΣ”
 
Είναι σαν να μας λέει η κυβέρνηση που εγγυάται την ασφάλεια, την ευημερία και την ενότητα του Ελληνικού λαού ότι μια λανθασμένη πολιτική κίνηση της κυβέρνησης στο παρελθόν, της αφαιρεί το δικαίωμα ως αντιπολίτευση να υπερασπιστεί τα συμφέροντα του λαού σήμερα.
Και τρέχουν οι βολεμένοι ανά περίπτωση και αναπαράγουν αυτό το επιχείρημα. Και αντί να διεκδικούμε το καλύτερο, προασπιζόμαστε το χειρότερο.
 
Έτσι περνάει ο καιρός και πληρώνει πάντα ο λαός.
 
Για την ιστορία πριν ένα μήνα κατατέθηκε αναφορά – καταγγελία στην Βουλή των Ελλήνων από το Κόμμα Ελλήνων Δανειοληπτών – Κ.ΕΛ.ΔΑ και κινήσεις ενεργών πολιτών για το γεγονός ότι τα εναπομείναντα χρήματα του Ελληνικού λαού στο ΤΧΣ κινδυνεύουν να χαθούν.
 
Σαρίδης Ιωάννης