Χαράλαμπος Περβανάς: Η κυβέρνηση τηρεί «σιγή ιχθύος» για το που μοιράστηκαν τα 20 εκατομμύρια ευρώ στο πλαίσιο της διαφημιστικής καμπάνιας για τον κορωνοϊό

  • Post author:
  • Post category:Άρθρα

Το τελευταίο διάστημα εργαζόμενοι έχασαν τη δουλειά τους, άνεργοι περιμένουν το επίδομα εργασίας, ημιαπασχολούμενοι περιμένουν τα 534 ευρώ της κυβέρνησης, οι επιστήμονες είναι στα αζήτητα και οι επιχειρηματίες «τρώνε πόρτα» από τις τράπεζες.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η κυβέρνηση τηρεί «σιγή ιχθύος» για το που μοιράστηκαν τα 20 εκατομμύρια ευρώ στο πλαίσιο της διαφημιστικής καμπάνιας για τον κορωνοϊό. Είναι υποκρισία να βγαίνουν οι υπουργοί και να δηλώνουν ότι η οικονομική βοήθεια στην κοινωνία είναι ανάλογη με τα πενιχρά οικονομικά του κράτους και από την άλλη να μοιράζονται εκατομμύρια ευρώ με αδιαφάνεια σε ΜΜΕ.

Ακόμα να δημοσιευτεί η σχετική λίστα με τα διανεμόμενα ποσά της διαφημιστικής καμπάνιας. Γιατί άραγε; Οι φήμες οργιάζουν για επιλεκτική και ευνοϊκή μεταχείριση σε φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ. Η κυβέρνηση και ο ίδιος ο πρωθυπουργός πρέπει να αποκαταστήσουν άμεσα την αλήθεια και την διαφάνεια τη στιγμή που ο ελληνικός λαός υποφέρει από την ανεργία και την ανέχεια. Δικαιολογίες και ύποπτες καθυστερήσεις τούτη την ώρα δεν χωρούν.