Χαράλαμπος Περβανάς: Φαίνεται ότι ο κύριος Μητσοτάκης και η παρέα του κοροϊδεύει συστηματικά τον ελληνικό λαό και οι ανακοινώσεις του είναι «φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες» (βίντεο)

  • Post author:
  • Post category:Άρθρα

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε μεταξύ άλλων από την Δ.Ε.Θ την αναστολή των πλειστηριασμών έως το τέλος του έτους. Ακολούθησε ανακοίνωση των εταιριών διαχείρισης απαιτήσεων από δάνεια και πιστώσεις (servicers) πως δεν θα επισπεύσουν πλειστηριασμούς το ίδιο χρονικό διάστημα. Αυτά έλαβαν χώρα μεταξύ 10 και 15 Σεπτεμβρίου.

Μετά λοιπόν τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού και την ανακοίνωση των servicers θα περίμενε κάποιος ότι τόσο ο πρωθυπουργός και η κυβέρνησή του όσο και οι εταιρίες διαχείρισης απαιτήσεων έχουν αντιληφθεί τις συνθήκες υπό τις οποίες ζει ο Έλληνας πολίτης και έσπευσαν να λάβουν τα αναγκαία μέτρα για την προστασία της πρώτης κατοικίας.

Λάθος, Φαίνεται ότι ο κύριος Μητσοτάκης και η παρέα του κοροϊδεύει συστηματικά τον ελληνικό λαό και οι ανακοινώσεις του είναι «φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες».

Γιατί τα στοιχεία τους διαψεύδουν. Ήδη από 12/9 έως 25/9, δηλαδή ΜΕΤΑ τις εξαγγελίες και τις ανακοινώσεις, σύμφωνα με τη πλατφόρμα διενέργειας ηλεκτρονικών πλειστηριασμών e auction έχουν διενεργηθεί 2.329 πλειστηριασμοί εκ των οποίων ολοκληρώθηκαν 1.321. Από αυτούς οι 1.154, η συντριπτική πλειοψηφία δηλαδή, διενεργήθηκαν με πρωτοβουλία τραπεζών και εταιριών διαχείρισης απαιτήσεων (servicers) και αφορούν κατοικίες πολιτών. Για ποια αναστολή πλειστηριασμών μιλά λοιπόν ο πρωθυπουργός; Λόγια του αέρα;

Αφού εξήγγειλε την αναστολή των πλειστηριασμών γιατί δεν νομοθέτησε την απαγόρευσή τους και συνεχίζονται έως και σήμερα; Που είναι σύσσωμη η αντιπολίτευση να αντιδράσει και να πιέσει για το θέμα; Αναπάντητα ερωτήματα που αποδεικνύουν ότι ο πολίτης είναι απροστάτευτος απέναντι σε τράπεζες και fund αλλά και απέναντι σε όλο το πολιτικό προσωπικό της Χώρας.