ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΒΙΩΣΙΜΟ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ !!!!!

Μπορεί να μην έκανε τίποτα για τη διαγραφή του χρέους της χώρας – που ήταν κατά την άποψη του, και του κόμματός του, βιώσιμο – αλλά θα διαγράψει το χρέος της ΝΔ που δεν είναι βιώσιμο! Πρόκειται για τον Άδωνι Γεωργιάδη, υποψήφιο πρόεδρο της ΝΔ.
Η ΝΔ χρωστάει 200 εκ. ευρώ και βρίσκεται σε «οικονομική πτώχευση». Ο Άδωνις Γεωργιάδης υπόσχεται να λύση αυτό το πρόβλημα ζητώντας διαγραφή του χρέους.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Newsit ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ είπε χαρακτηριστικά: «Θα ζητήσω διαγραφή του χρέους. Είναι τελείως αδύνατον η ΝΔ να εξυπηρετήσει το χρέος της. Θα γίνει αυστηρός οικονομικός έλεγχος».
Όταν ο δημοσιογράφος του επισημαίνει ότι σύμφωνα με τα λεγόμενά του θα κληθεί ο ελληνικός λαός να πληρώσει τα δάνεια της ΝΔ ο Άδωνις Γεωργιάδης απαντά: «αυτό είναι το επιχείρημα που χρησιμοποιεί η Bild».
Ο Άδωνις Γεωργιάδης στη συνέχεια αναφέρθηκε στα της προεκλογικής κούρσας λέγοντας ότι είναι ντροπή η άρνηση των συνυποψήφιων του να διεξαχθεί το ντιμπέιτ.
Τα έβαλε με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη για το γεγονός ότι δεν δίνει τηλεοπτικές συνεντεύξεις. «Η εποχή των αυτοκρατόρων τελείωσε. Ο Λουδοβίκος ο 14ος δεν θα έδινε συνέντευξη», είπε χαρακτηριστικά.
Για τον Απόστολο Τζιτζικώστα υποστήριξε πως δεν έχει πολιτικό εκτόπισμα. «Δείχνει ότι φοβάται, δεν θέλουμε δειλούς αρχηγούς αλλά θέλουμε γενναίους αρχηγούς. Να σταματήσει ο κ. Τζιτζικώστας να κρύβεται πίσω από τον κ. Μεϊμαράκη» είπε χαρακτηριστικά.
Αυτός είναι ο πολιτικός που διεκδικεί την αρχηγεία της αξιωματικής αντιπολίτευσης και η πατρίδα δεν τον ενδιαφέρει. Να διαγραφεί το χρέος της Ν.Δ. και να πληρώσει ο άνεργος, ο συνταξιούχος από το μηδενικό του εισόδημα.
Καιρός πλέον να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Έξω όλοι οι κηφήνες που θέλουν να πλειστηριάσουν την πρώτη κατοικία και να διαγραφούν τα θαλασσοδάνεια τους.