ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ !

Έρχεται και το Ελληνικό ολοκαύτωμα μετά την κατοχή της Πατρίδας. Οι Γερμανοί ζητούν από την αριστερή κυβέρνηση να αυξήσει τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης στα 72 χρόνια.
Συγκεκριμένα, η τρόικα ζητά να συνδεθεί το όριο συνταξιοδότησης με το προσδόκιμο ζωής και από το 2021 να ανεβαίνει κάθε χρόνο κατά 0,5 έτος και μέχρι να πιάσει τα 70 έτη.
Σημειώνεται ότι στο πρώτο μνημόνιο προβλεπόταν ότι τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης θα πρέπει να καθορίζονται και με βάση το προσδόκιμο ηλικίας των κατοίκων μιας χώρας και σύμφωνα με αυτή την παράμετρο στην Ελλάδα σε βάθος χρόνου θα πρέπει να φτάσουν τα 72 έτη, όμως δεν εφαρμόστηκε.
Στα βαθιά γεράματα και εάν αντέξει να φτάσει ο εργαζόμενος ο οποίος θα είναι και 40 χρόνια άνεργος. Άρα θα πεθάνουν τα 2/3 του Ελληνικού πληθυσμού στη ψάθα.
Έχει αποδειχτεί πως για τους δανειστές τα πάντα έχουν να κάνουν με τα νούμερα. Έτσι, σκέφτηκαν πως δεν συμφέρει οι Έλληνες φορολογούμενοι που πληρώνουν κάθε μήνα τα ασφαλιστικά ταμεία τους να παίρνουν σύνταξη στα 65 επειδή το προσδόκιμο ζωής είναι τα 80 χρόνια. Οπότε, για να γλυτώσει το δημόσιο χρήματα θέλουν να παίρνουν συντάξεις στα 70 με 72.
Την ώρα, μάλιστα, που θα αυξάνεται το όριο ηλικίας της συνταξιοδότησης, θα μειώνονται οι συντάξεις, κάνοντας το κοκτέιλ… φαρμακερό!
Παράλληλα, οι δανειστές εμφανίζονται να ασκούν ασφυκτικές πιέσεις και για νέα μείωση στο ύψος των συντάξεων, η οποία σε βάθος χρόνου, υπολογίζεται να φτάσει τα 80 ευρώ.
Γιατί εσείς οι αριστεροί βολευτές δεν μειώνετε τις αποδοχές σας ; σε δύο τετραετίες παίρνετε σύνταξη, γιατί όχι και εσείς στα 72 έτη ; γιατί να είναι μόνο Ελληνικό προνόμιο και όχι για όλη την Ευρώπη ; που πήγαν οι αγώνες σας για το δίκιο των εργαζομένων; που ρίξατε τη χώρα ; δεν μάθατε για την ιστορία των προγόνων σας ; Εσείς γιατί παραδοθήκατε κατά κράτος και αμαχητί ;
Ποιος θα προφτάσει να πάρει σύνταξη αρχής γενομένης από τους σημερινούς 35άρηδες ; Δεν σας μένει τίποτε άλλο κε Τσίπρα από τη χρήση ξανά του Καιάδα. Ούτως ώστε να μην γίνει βασανιστήριο η ζωή μετά τα 65 έτη. Είστε υπερήφανος για ότι καταφέρατε σε έξι μήνες διακυβέρνησης ; Με πολύ έπαρση βλέπετε την διαφορά στις δημοσκοπήσεις αλλά σκεφτείτε που θα καταλήξετε μετά από δύο χρόνια. Και την υστεροφημία σας.