ΝΕΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

Το θράσος των τραπεζών ξεπέρασε κάθε δεδομένο. Προκειμένου να χρεώνουν παραπάνω τόκους στα δάνεια των δανειοληπτών έφθασαν στο σημείο να υπολογίζουν τον “ κουτσοφλέβαρο “ με 29 ημέρες το έτος και στα δίσεκτα έτη με 30 ημέρες.

Νομίζουμε πλέον ότι ήρθε η ώρα του κου Εισαγγελέα να επέμβει δυναμικά. Υπάρχει κρίση για την οποία ευθύνονται και οι τράπεζες, δημιουργούνται κόκκινα δάνεια τα οποία τα έχουν ήδη εισπράξει και προχωρούν σε κατασχέσεις.
Τι σκέφτηκαν τα πονηρά μεγάλα μυαλά τους, να αναγράφουν στις συμβάσεις ότι υπολογίζουν το τόκο με έτος 365 ημερών προκειμένου να φαίνεται νόμιμο και από πίσω υπολογίζουν τους μήνες με τις πραγματικές ημέρες τους και τον Φλεβάρη με 29 και 30 ημέρες οπότε ο τόκος είναι μεγαλύτερος και από αυτόν που υπολογίζεται με έτος 360 ημερών που είναι παράνομος.
Το εμπορικό έτος υπολογίζεται με κάθε μήνα 30 ημερών και η απόφαση 430/04.03.2005 σελ. 8, του Αρείου Πάγου όπου υπολογίζει τη διαφορά τόκου με 1.3889% ημερησίως αφορά μήνες 30 ημερών με έτος 360 αντί 365 ημερών.
Τι άλλο επιτέλους θα δούμε σε αυτή τη δύσμοιρη πατρίδα ;
Πρέπει επιτέλους να υπάρξει κράτος δικαίου. Συσπειρωθείτε όλοι οι δανειολήπτες στο Σύλλογο μας και το Κόμμα μας διότι μας περιμένει αγώνας δύσκολος για την δικαίωση μας. Έχουμε και δικαιώματα όχι μόνον υποχρεώσεις μην το ξεχνάτε ποτέ αυτό.
Καιρός είναι να τους μαυρίσετε όλους αυτούς που κάνουν πολιτική στη πλάτη μας !