Νέος Τειρεσίας: Φακέλωμα για κάθε μορφή χρέους…

Μια «ελεγχόμενη δημοκρατία» είναι πάντα προτιμότερη από μια δικτατορία …Έτσι το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, αναμένεται σε… συνεργασία και με τις τράπεζες! να ξεκινήσει να υλοποιεί εντός του 2020 τη δημιουργία μιας Ανεξάρτητης Αρχής Πιστοληπτικής Αξιολόγησης.

Γι΄ αυτό τα στοιχεία όλων των Ελλήνων φορολογούμενων βρίσκονται εδώ και χρόνια στη διάθεση των τραπεζών, καθώς η «πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνησή μας, παρέδωσε τα ΑΦΜ όλων μας στους δανειστές για να μας ελέγχουν και να γνωρίζουν κάθε μεταβολή στο εισόδημά μας, για να μπορέσουν «όποτε θέλουν» να μας επιβάλουν νέα μέτρα και φόρους, να ξέρουν αν δικαιούμαστε να πάρουμε ένα δάνειο, αν μπορούμε να το πληρώσουμε ή όχι, κρίνοντας πάντα με γνώμονα το συμφέρον των χρεωκοπημένων ελληνικών τραπεζών.

Όπως αντιλαμβανόμεθα ο νέος Τειρεσίας θα είναι όργανο καταστροφής πολιτών και επιχειρήσεων που σε κάποια στιγμή θα βρεθούν σε αδυναμία να αποπληρώσουν δόσεις από τα χρέη τους πράγμα που θα τους φέρει σε άκρως δυσμενή θέση στις συναλλαγές τους και στην αγορά και από την άποψη αυτή ο νέος Τειρεσίας θα είναι όργανο που θα κάνει τους πλούσιους πλουσιότερους, ενώ θα εξαθλιώνει τους φτωχούς και θα κλείνει τις πιο αδύνατες επιχειρήσεις…