ΑΛΛΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ 2 ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΑ ΧΡΕΟΚΟΠHΣΟΥΝ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στην εκπομπή Live News του Νίκου Ευαγγελάτου στο “Ε”, η τρόικα… σφίγγει τα λουριά στα δύο κόμματα που κυβέρνησαν τη χώρα για δεκαετίες.
Τα χρέη της Νέας Δημοκρατίας αγγίζουν τα 190 εκατομμύρια ευρώ και του ΠΑΣΟΚ ξεπερνούν τα 130 εκατ. ευρώ! Τα περισσότερα από αυτά είναι χρέη δανείων προς την τράπεζα Πειραιώς, τα οποία, όμως, είχαν δοθεί από μία κρατική τράπεζα, την Αγροτική.
Η ΑΤΕ ήταν η “αγελάδα” που “τάιζε” τα κόμματα, με ένα… τηλεφώνημα! Δεν ήταν λίγες οι φορές μάλιστα που αγόρασε τα δάνεια κομμάτων από ιδιωτικές τράπεζες! Με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια “μαύρη” τρύπα.
Tο 2010 η ΝΔ είχε περίπου 120 εκατ. ευρώ δάνεια στις τράπεζες, το 2013 είχε 145 εκατ. ευρώ, γιατί κεφαλαιοποιούνταν οι μη εξυπηρετούμενες δόσεις, και αυξανόταν το ποσό το οποίο έχει φθάσει πλέον τα 190 εκατ. ευρώ!
Αν επρόκειτο για ανώνυμη εταιρεία, θα είχε κλείσει η επιχείρηση και ενδέχεται ο ιδιοκτήτης της να ήταν στη φυλακή! Να μην ξεχνάμε πως η Νέα Δημοκρατία έχει επτά μήνες απλήρωτο το προσωπικό της στα γραφεία της λεωφόρου Συγγρού.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, όταν ετέθη το θέμα αυτό στους εκπροσώπους των θεσμών, ασκήθηκαν πιέσεις από την πλευρά τους προκαλώντας την έντονη αντίδραση της κυβέρνησης. Και αυτό διότι η κυβέρνηση δεν θέλει σε καμία περίπτωση να οδηγήσει τα δύο κόμματα σε χρεοκοπία