Ενημέρωση πολιτικών κομμάτων από το Σύλλογο Δανειοληπτών και Προστασίας Καταναλωτών Βορείου Ελλάδος

  • Post author:
  • Post category:Άρθρα

Τους γραμματείς των κοινοβουλευτικών κομμάτων ενημέρωσε  ο πρόεδρος του Συλλόγου Δανειοληπτών και Προστασίας Καταναλωτών Βορείου Ελλάδος Χαράλαμπος Περβανάς , παρουσία του νομικού συμβούλου του Συλλόγου Ιωάννη Παπαϊωάννου, σχετικά με την πρόταση νόμου που αφορά την παροχή δωρεάν νομικής βοήθειας στους πολίτες  με χαμηλό εισόδημα. Στις συνομιλίες ήταν παρών και ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης  της Ένωσης Κεντρώων Γιάννης Σαρίδης ο οποίος έχει καταθέσει και τη συγκεκριμένη πρόταση νόμου στο ελληνικό κοινοβούλιο.  
Σε ξεχωριστές συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν χθες στη Βουλή, με τους εκπροσώπους των παρατάξεων,  ο κ. Περβανάς  ανέλυσε διεξοδικά την πρόταση νόμου στους βουλευτές  Κωνσταντίνο Τσιάρα από τη ΝΔ, Θανάση Παπαχριστόπουλο από τους ΑΝΕΛ, Γιώργο Μαυρωτά από το Ποτάμι , Βασίλη Κεγκέρογλου από το Δημοκρατική Συμπαράταξη  και Γιώργο Γερμενή και Ηλία Παναγιώταρο από τη Χρυσή Αυγή. 
Οι βουλευτές από την πλευρά τους έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το θέμα και δεσμεύτηκαν ότι θα συνδράμουν στη νομοθετική διαδικασία έτσι ώστε να ψηφιστεί η συγκεκριμένη πρόταση νόμου και να εφαρμοστεί προς όφελος των πολιτών που έχουν ανάγκη. Ο Σύλλογος Δανειοληπτών και Προστασίας Καταναλωτών Βορείου Ελλάδος θα συνεχίσει να εργάζεται για το συμφέρον των δανειοληπτών και όλων των καταναλωτών, ενημερώνοντας,  παράλληλα, οποιοδήποτε φορέα και πολιτικό κόμμα το επιθυμεί, όπως δήλωσε ο κ. Περβανάς.