ΕΚΛΟΓΕΣ ΦΙΑΣΚΟ

  • Post author:
  • Post category:Άρθρα

Για μια ακόμη φορά ο κος Τσίπρας κτυπά κάτω από τη μέση. Εξαγγέλλει εκλογές εξπρές σε χρόνο τριών εβδομάδων, μέσα σε θερινή περίοδο.
Έχει ξεπεράσει και τον κ. Σαμαρά και τον κ. Βενιζέλο, κατά πολύ, στην ευρηματικότητα !!

Ουδέποτε έχει συμβεί ξανά στα χρονικά της χώρας με τέτοια ταχύτητα εκλογές χωρίς λόγο !

Τι θέλει να κρύψει ο κος Τσίπρας ή τι φοβάται ; Γιατί αυτή η επίσπευση ;

 

Η απάντηση πολύ απλή,

1. Θέλει ο κος Τσίπρας άφεση αμαρτιών για το πραξικόπημα της 05/07/2015, όπου το “ΟΧΙ” το έκανε “ΝΑΙ” ! Tελεί υπό φόβο, βαθιά αμηχανία και ανησυχία. Τρέμει η κυβέρνηση τις βαρύτατες συνέπειες κάθε μέρας που περνάει με τις οδυνηρές επιπτώσεις των μνημονίων να γίνονται αισθητές από το λαό. Η κυβέρνηση θέλει να πάνε στις κάλπες οι πολίτες πριν προλάβουν να ενημερωθούν για το σύνολο των μέτρων του τρίτου μνημονίου και κυρίως πριν νιώσουν στην καθημερινότητα τους τα νέα επαχθή βάρη.

 

2. για να αιφνιδιάσει την «Αριστερή Πλατφόρμα» ώστε να μην προλάβει να ετοιμαστεί για εκλογική αναμέτρηση, ξεκαθάρισμα εσωτερικών κομματικών λογαριασμών, με συμμετοχή του λαού.

 

3. ένας πρόσθετος και καθόλου αμελητέος λόγος. Τη δημιουργία κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας ή (Σωτηρίας ) αποτελούμενη από Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ – ΠΟΤΑΜΙ – ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και όποιο άλλο μόρφωμα δικό τους πάρει μέρος στις εκλογές ! Είναι επιθυμία των δανειστών μας οπότε θα έχει τη δικαιολογία ο κος Τσίπρας διότι κανένα από τα παραπάνω κόμματα δεν θα μπορεί να σχηματίσει κυβέρνηση, εξάλλου αυτή η συνεργασία φάνηκε και από την ψήφιση των μέτρων.

 

Άρον- άρον εκλογές για να απαλλαγεί από τα βαρίδια του «ΟΧΙ» και το νεοαποικιακό καθεστώς που έχει εφαρμόσει ο συνεπής αριστερός και προοδευτικός πρωθυπουργός.

Για αυτούς τους λόγους το Κ.ΕΛ.ΔΑ. δεν θα λάβει μέρος σε αυτό το βρώμικο παιχνίδι που ετοιμάζει ο κος Τσίπρας με τους κηδεμόνες του.