ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟ “ ΚΑΤΣΕΛΗ “

Από δημοσίευση της εφημερίδας Πρώτο Θέμα πληροφορούμεθα ότι βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατέφυγε στο νόμο “ ΚΑΤΣΕΛΗ “ ενώ ψηφίζει μνημόνια και πλειστηριασμούς άνεργων ελλήνων που μερικοί είναι και ψηφοφόροι του.

Πρώτη φορά αριστερά με αριστερούς “ παρτάκηδες “ βολευτές που τολμούν να περιγελούν τον Έλληνα και να προδίδουν την πατρίδα, ενώ για το “ τομάρι τους” πωλούν την πατρίδα και ακόμα και αυτούς τους ψηφοφόρους τους.

Το μηνιαίο εισόδημα του  βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νεκτάριου Σαντορινιού είναι 7128 ευρώ, ωστόσο αυτό δεν τον εμπόδισε να καταφύγει στην ομπρέλα του νόμου Κατσέλη, σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Πρώτο Θέμα.

Η εφημερίδα δημοσιεύει το σχετικό έγγραφο της αίτησης για υπαγωγή του βουλευτή στο νόμο Κατσέλη, στο οποίο επικαλείται αδυναμία πληρωμής του δανείου του, δηλώνοντας μηνιαίες δαπάνες και έξοδα 5.094.

«Η αίτηση υπαγωγής στο Νόμο Κατσέλη έγινε το 2014, πριν γίνω βουλευτής και με αίτημά μου υπερπενταπλασιάστηκε η δόση που θα πληρώνω στις τράπεζες», απαντά  ο βουλευτής.

Θα μπορούσατε κύριε “ βολεμένε “ και εκτός « ΚΑΤΣΕΛΗ « να εκατονταπλασιάσετε τη δόση σας με μία απλή επίσκεψη στη τράπεζα.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«Σχετικά με το δημοσίευμα της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, που ενημερώνει για τις αιτήσεις που έχω κάνει στο νόμο Κατσέλη, θα ήθελα να ενημερώσω τους πολίτες ότι η εν λόγω αίτηση δεν αφορά το αίτημα ένταξης στον εν λόγω νόμο που έγινε στις 7/8/2014.
Αποτελεί δεύτερο αίτημα με το οποίο ζητώ την αύξηση των δόσεων που καταβάλλω στις τράπεζες δεδομένης της αύξησης των εισοδημάτων μου.
Ταυτόχρονα τον Μάιο του 2016 έκανα αίτημα νέας ρύθμισης εκτός του νόμου Κατσέλη προς την ALPHA BANK.
Ως ένας από τους πολίτες που βίωσαν τις πολιτικές φτωχοποίησης τα χρόνια του μνημονίου αναγκάστηκα στις 7/8/2014, πολύ πριν γίνω βουλευτής, να κάνω αίτημα υπαγωγής στο νόμο Κατσέλη.
Η συζήτηση για προσωρινή διαταγή μέχρι την εκδίκαση του αιτήματος μου έγινε στις 8-12-2014, επίσης προ της ανάδειξης μου στο αξίωμα του βουλευτή.
Μετά την ανάδειξη μου ως βουλευτής έδωσα εντολή στον δικηγόρο μου να εκκινήσει τις διαδικασίες για την αίτηση μεταρρύθμισης της προσωρινής διαταγής, προκειμένου να αυξηθεί η δόση που θα πληρώνω στις τράπεζες, δεδομένου ότι αυξήθηκαν τα εισοδήματα μου.
Η αρχική συζήτηση της υπόθεσης είχε οριστεί για τις 31/3/2016, όμως λόγω της γνωστής απεργίας των δικηγόρων η υπόθεση συζητήθηκε την Πέμπτη 28/7/2016.
Το δικαστήριο αποφάσισε τον υπερπενταπλασιασμό της δόσης που πληρώνω στις τράπεζες και συγκεκριμένα αποφάσισε να πληρώνω 750 €/μήνα.
Είναι προφανές ότι το δικαστήριο συνυπολόγισε το σύνολο των δαπανών και εσόδων μου και έκρινε ότι αυτό είναι ένα εύλογο ποσό σε σχέση και με τα δάνεια που έχω».
Κατόπιν των ανωτέρω, ο κ. Σαντορινιός υπογραμμίζει ότι :
«1. Όπως είναι προφανές μόνος μου ζήτησα την αύξηση του μηνιαίου ποσού που θα πληρώνω στις τράπεζες, δεδομένης της αύξησης των εσόδων μου.
2. Αναζήτησα και αναζητώ ρύθμιση των δανείων εκτός των προστατευτικών διατάξεων του νόμου Κατσέλη με αίτημα μου προς την ALPHA BANK.
3. Ως μέλος της εξεταστικής επιτροπής για τα δάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ, δεν πρόκειται να σταματήσω να αναζητώ την αλήθεια για το τρίγωνο της διαπλοκής που έχει στηθεί μεταξύ των κομμάτων, των ΜΜΕ και των τραπεζών.
4. Κατανοώ απόλυτα την ευαισθησία της εφημερίδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, απέναντι στα δάνεια που έχουν οι πολιτικοί και ειδικά την ευαισθησία για το δάνειο μου.
5. Δεν κατανοώ την επιλεκτική ευαισθησία της ίδιας εφημερίδας, που δεν είπε λέξη για δάνεια 300.000 € που δεν αποπληρώθηκε καμία δόση για περισσότερο από 10 χρόνια και συγκεκριμένα για το δάνειο του ΚΗΡΥΚΑ Χανίων.
6. Δεν προέρχομαι από κανένα πολιτικό τζάκι και γι’ αυτό το λόγο όπως εκατοντάδες χιλιάδες συμπολίτες μου βρέθηκα στη δυσχερή θέση να κάνω αίτηση στο νόμο Κατσέλη όταν δεν ήμουν βουλευτής.
7. Θεωρώ ότι για λόγους δημοσιογραφικής δεοντολογίας τα μέσα που ανέδειξαν το θέμα οφείλουν να δημοσιεύσουν την απάντηση μου σε θέση ανάλογη της πρώτης δημοσίευσης».

Ο κος Βουλευτής συνεχίζει να εμπαίζει τους πολίτες γράφοντας ότι με το μισθό του θα πληρώνει δόση 750 € για τα δάνεια του, όταν σε δανειολήπτες που είναι μόνο Έλληνες πολίτες με  μισθούς  ή συντάξεις των 1000 € οι δόσεις είναι των 250 €.

Αφού και εσείς είχατε αδυναμία αποπληρωμής κε Βουλευτά γιατί ψηφίζεται τα μνημόνια και πετάτε τον φτωχό πολίτη στο δρόμο, που εσείς τον καταντήσατε έτσι ;

Λίγο ντροπή και εάν σας θίγει το δημοσίευμα εάν έχετε φιλότιμο παραιτηθείτε !!!