Πολιτική Πρωτοβουλία για τα Δικαιώματα των Ελλήνων

 

Ο Πρόεδρος του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου Δημήτρης Καζάκης προσυπέγραψε την Πολιτική Πρωτοβουλία που ανέλαβε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δανειοληπτών & Προστασίας των Καταναλωτών Βορείου Ελλάδος, Χαράλαμπος Περβανάς, με σκοπό την ενίσχυση του αγώνα για την προάσπιση των δικαιωμάτων των Ελλήνων πολιτών, οι οποίοι ως δανειολήπτες, εργαζόμενοι και καταναλωτές υπόκεινται σε μια πρωτοφανή καταπάτηση ακόμη και των πιο στοιχειωδών δικαιωμάτων τους. Κάτι που οφείλεται πρώτα και κύρια στην ολοκληρωτική παράλυση, υπονόμευση και κατάλυση κάθε έννοιας συνταγματικής έννομης τάξης, κράτους δικαίου και δημοκρατίας στην Ελλάδα, προς όφελος ενός,ομολογουμένως, εγκληματικού καρτέλ τραπεζικών και πολιτικών συμφερόντων που καταδυναστεύει την πατρίδας μας.

Η ανάγκη οργάνωσης του δημοκρατικού αγώνα για την προάσπιση των δικαιωμάτων των Ελλήνων πολιτών, αλλά και για την αποκατάσταση της δημοκρατίας στην Ελλάδα, υπερβαίνει τις επιμέρους άλλες ιδεολογικές και πολιτικές διαφορές. Μπροστά στην πατρίδα και την δημοκρατία δεν μπορούν να υπερισχύουν διαχωριστικές γραμμές τύπου δεξιά-αριστερά, που διχάζουν τους πολίτες και διευκολύνουν το διαίρει και βασίλευε στις τάξεις της κοινωνίας.

Με τις σκέψεις αυτές τόσο το ΕΠΑΜ, όσο και ο Πρόεδρός του Δημήτρης Καζάκης χαιρετίζουν την ανάληψη της συγκεκριμένης πολιτικής πρωτοβουλίας και υπόσχονται να συμβάλλουν με κάθε δυνατό και διαθέσιμο τρόπο.