ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΖΩΕΣ ΥΠΟΘΗΚΕΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Μόνο το οικόπεδο θέλουν. Τίποτε άλλο. Κι εμείς, όχι τώρα , αλλά από τότε που γίναμε …ελεύθερο Κράτος υποθηκεύσαμε το ακίνητο.

Ένα Κόμμα Ελλήνων Δανειοληπτών, όλη η χώρα. Κι ένα Κράτος χρεωμένο, λυγίζει κάτω από το βάρος αλλεπάλληλων ρυθμίσεων όπως εμείς οι δανειολήπτες.

Λοιπόν, τι δεν καταλαβαίνετε; Ή μάλλον το καταλαβαίνετε τώρα κύριοι της εξουσίας , καλύτερα από κάθε άλλη φορά. Η μόνη λύση είναι να ξεφύγεις από τη μέγγενη τον Τραπεζών. Το ίδιο επιδιώκουμε κι εμείς. Γιατί ζούμε στο πετσί μας ρυθμίσεις δανειστών, που πάντα θέλουν να χρωστάς, για να έχουν πάντα να παίρνουν. Κι οι Τράπεζες Δάνεια θέλουν για να παίρνουν έστω, ό,τι έχει μείνει από δανειολήπτες και στο τέλος να βάζουν χέρι στο…ΟΙΚΟΠΕΔΟ. Κι οι ξένοι δανειστές θέλουν μια χώρα στα τέσσερα να συνεχίζει να δανείζεται με απάνθρωπους όρους, μόνο και μόνο να έχει να τους πληρώνει. Μέχρι στο τέλος , αφού όλα έχουν τελειώσει να βάλουν χέρι στο ΟΙΚΟΠΕΔΟ.

Γιατί λοιπόν αγαπημένοι Κυβερνώντες, ακόμη και τώρα ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΩΡΑ, αντί να σηκώσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ το ανάστημα, φέρνετε την πλήρη και καθολική ιδιωτικοποίηση των τραπεζών;

Γιατί συνάπτεται δανειοδωράκια με φωτογραφίες και γιορτές με τις συστημικές τράπεζες;

Γιατί βάζετε τις ίδιες τις τράπεζες να είναι οι μόνες που συζητούν κι αποφασίζουν για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά και τα κόκκινα δάνεια.

Γιατί απαντάτε όταν ρωτάμε πώς να πληρώνουμε τις τράπεζες αφού δεν μπορούμε να ζούμε, ‘θα δούμε τι θα κάνουμε;’

Γιατί τους αφήνετε να (μας) αλωνίζουν μέσα και έξω από τη χώρα;

ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ. ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΖΩΕΣ ΥΠΟΘΗΚΕΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ