Μη τους φοβάσαι. Αφόπλισέ τους!

Ο Πρόεδρος του Κόμματος Ελλήνων Δανειοληπτών και Πρόεδρος του Συλλόγου Δανειοληπτών & Προστασίας Καταναλωτών Β. Ελλάδος κος. Περβανάς Χαράλαμπος, εν όψει του δημοψηφίσματος της Κυριακής, προέβη στην ακόλουθη δήλωση.Ο Ελληνικός λαός και ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του, οι Δανειολήπτες, θα υπερψηφίσουν το ΟΧΙ, γιατί είναι καιρός να μπεί τέρμα στους συνεχείς εκβιασμούς, γιατί είναι καιρός να ορθώσουμε το ανάστημά μας, απέναντι στο δολοφονικό τραπεζικό σύστημα.

Η εξουθένωση της Πατρίδας μας, η ληστεία εις βάρος των δανειοληπτών, τα ωρομίσθια της πείνας και της ντροπής των 2,47€ που θα μειωθούν και άλλο αν εξακολουθήσουν και αυτά να υπάρχουν, η ανεργία, οι παρανομίες των τραπεζών και η γενικευμένη δυστυχία, έχουν και αιτίες και ονοματεπώνυμα.

 

Όταν ο κ. Τσοχατζόπουλος,  από την φυλακή, προτείνει το ΝΑΙ, μαζί με τον κ. Σημίτη, τον κ. Βενιζέλο, “επιστράτευσαν” μέχρι και τον Κώστα Καραμανλή και σύσσωμη την εκ Κρήτης οικογένεια, ο ελληνικός λαός που γνωρίζει τα έργα και τις ημέρες τους όχι μόνο δεν πείθεται, αλλά και αγανακτεί.

 

Αυτοί που προκάλεσαν τόσα πολλά και από τα οποία σταχυολογήσαμε τα ανωτέρω, πάει πολύ να ζητούν το ΝΑΙ, άρα  και την έγκριση μας για όσα έκαναν.

 

Την Κυριακή, ψηφίζουμε ΟΧΙ, σθεναρά και αποφασιστικά.

 

ΟΧΙ, γιατί όλοι αυτοί και μαζί τους οι δανειστές, συμβουλεύουν το ΝΑΙ.

 

ΟΧΙ, γιατί θέλουμε να είμαστε ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ.

 

ΟΧΙ, γιατί δεν φοβόμαστε και δεν εκβιαζόμαστε.

 

Όταν είπαμε το ΟΧΙ του 40 δεν φοβήθηκαν οι Έλληνες για την ζωή τους, θα φοβηθούμε το ΟΧΙ εξ αιτίας των εκβιασμών των τραπεζών και των πολιτικών;

 

Κύριοι, που καταστρέψατε την Ελλάδα, σας λέμε ΟΧΙ.

 

Ελεύθερα, δυνατά, αποφασιστικά, δημοκρατικά.