Με ή χωρίς διαπραγμάτευση

Στην Αθήνα, όλοι παίρνουν θέση. Πολιτικοί που θέλουν να γίνουν αρχηγοί. Αρχηγοί που θέλουν να καταλάβουν περισσότερη εξουσία.

Δραματικές ώρες. Απρόβλεπτες εξελίξεις. Εγκλείσεις για επιπόλαιους χειρισμούς για έλλειψη πατριωτικής ευθύνης. Πατριωτόμετρο. Ποιος νοιάζεται περισσότερο για σένα και τη χώρα σου;

Κανείς.

Αυτό μπορεί να συμπεράνει αβίαστα κανείς καθώς βλέπουμε όλοι καθημερινά τον κλοιό να σφίγγει όλο και περισσότερο γύρω μας.

Στα νοσοκομεία της χώρας ΜΕ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ Ή ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ, η κατάσταση είναι πλέον τραγική. Σε τέτοιο μάλιστα βαθμό που επιτέλους το αναγνώρισαν και οι εταίροι μας.

Στα σχολεία της χώρας υπάρχει η σκέψη τα 30.000 περίπου κενά εκπαιδευτικών να καλυφθούν με αποφοίτους παιδαγωγικών σχολών που κάνουν τη θητεία τους στο Στρατό (!)

Στα σούπερ μάρκετ ΜΕ Η ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΔΡΑΧΜΗ τα προϊόντα έχουν πάρει την ανηφόρα της ακρίβειας το τελευταίο 10ήμερο προκειμένου να προλάβουν τις εξελίξεις.

Στον ΟΑΕΔ πλέον οι στρατιές των ανέργων είναι αμέτρητες και θα πολλαπλασιαστούν στον ιδιωτικό τομέα, καθώς τα νέα μέτρα θα δώσουν χαριστική βολή στις επιχειρήσεις.

Οι Τράπεζες υφαίνουν ιστό γύρω μας προσδοκώντας νέες ρυθμίσεις παλιών δανείων τα οποία –ένα περίεργο πράγμα- όσο και να τα αποπληρώνεις παραμένουν απλήρωτα και οι τόκοι γίνονται δυσθεώρητοι…

Δεν χρειαζόμαστε ούτε νέα ΣΥΜΦΩΝΙΑ, ούτε άλλη ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ για να συνειδητοποιήσουμε πως κανείς δεν μπορεί να νιώσει την οδυνηρή καθημερινότητά μας και να δώσει λύσεις στα προβλήματά μας.

Εδώ, κάθε μέρα, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θα δώσουμε ΜΑΧΗ για τα ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ και την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ.

ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ. ΕΝΩΣΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΣΟΥ ΜΑΖΙ ΜΑΣ