Κάλεσμα υπογραφής συμφώνου συνεργασίας κομμάτων, φορέων και προσώπων

Πρώτα η Ελλάδα και ο Έλληνας και μετά τα κόμματα


Κάλεσμα υπογραφής συμφώνου συνεργασίας κομμάτων, φορέων και προσώπων

Μετά τις Ευρωεκλογές και την άμεση ανακοίνωση της διεξαγωγής των βουλευτικών εκλογών έγιναν συναντήσεις μεταξύ των λεγομένων πατριωτικών κομμάτων, προκειμένου να γίνει πράξη η συνεργασία και η κοινή κάθοδος στις επικείμενες εκλογές. Δυστυχώς, αυτές οι συναντήσεις αποδείχθηκαν άκαρπες και πολλοί ήταν αυτοί που πίστευαν από την πρώτη στιγμή ότι ήταν απλό χάσιμο χρόνου.

Το Κόμμα Ελλήνων Δανειοληπτών (ΚΕΛΔΑ) και ο πρόεδρος του Χαράλαμπος Περβανάς, για ανεξήγητους λόγους, ουδέποτε κλήθηκαν να λάβουν μέρος στις εν λόγω συζητήσεις, παρόλο που είχαν συμμετάσχει στις εκλογές σε κοινό ψηφοδέλτιο μαζί με το ΛΑΟΣ, την ΠΑΤΡΙΕ και άλλα κόμματα. Φυσικά το ΚΕΛΔΑ βάζει πρώτα την Ελλάδα και τους Έλληνες και δεν στέκεται σε τέτοιες λεπτομέρειες. Για αυτό τον λόγο αναλαμβάνει να καλέσει όλα τα πατριωτικά κόμματα, τους φορείς, αλλά και μεμονωμένα άτομα να συνυπογράψουν ένα κοινό κείμενο συνεργασίας με σκοπό την προάσπιση των δικαιωμάτων της Ελλάδας και των Ελλήνων και την ταυτόχρονη προστασία του Έλληνα πολίτη και καταναλωτή από όλα αυτά τα οποία έρχονται και για τα οποία ουδείς έχει ενημερώσει τον κόσμο.

Με αυτό θα αναλάβουμε δράση όλοι, ο καθένας στον τομέα του, τιμώντας την ψήφο των πολιτών στις Ευρωεκλογές. Παράλληλα, με αυτόν τον τρόπο αποδεικνύεται ότι μένουμε ενεργοί σε όλο το διάστημα μέχρι τις επόμενες εκλογές, βοηθώντας στην επίλυση των προβλημάτων των πολιτών. Θα υπάρχει μια διαρκής και ενεργή παρουσία και όσοι υπογράψουν το σύμφωνο θα διαφοροποιηθούν από όλους αυτούς που εμφανίζονται μόνο ως κομήτες, παραμονές των εκάστοτε εκλογών.

Οι πολίτες θέλουν δράση. Έχουν βαρεθεί ανούσιες συζητήσεις επί συζητήσεων που αποτυγχάνουν για τους γνωστούς λόγους. Εμείς βάζουμε τις βάσεις και καλούμε όλους να χτίσουν πάνω με σκοπό αυτή η δράση να μετουσιωθεί την κατάλληλη στιγμή σε πολιτικό κίνημα. Δεν περισσεύει κάποιος σε αυτήν την προσπάθεια, καθώς κάνεις άλλος δεν πρόκειται να ενδιαφερθεί και πολύ περισσότερο να δράσει για το συμφέρον των πολιτών.

Ο πρόεδρος του Κόμματος Ελλήνων Δανειοληπτών (Κ.ΕΛ.ΔΑ.)

Χαράλαμπος Π. Περβανάς