Ευχόμαστε η Νέα χρονιά 2016 να είναι δημιουργική και ευτυχισμένη για όλους.

Να έχουν όλοι οι Έλληνες τη δύναμη για να δίνουν καθημερινές μάχες και να βγαίνουν νικητές.
« ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ » ευχόμασταν κάποτε στους ξενιτεμένους έλληνες εργάτες. Τώρα πρέπει να το ευχηθούμε στους έλληνες δανειολήπτες, οι οποίοι πρόκειται να χάσουν τα σπίτια τους από την αριστερή κυβέρνηση, η οποία εκτελεί τις εντολές των θεσμών κατά γράμμα εις βάρος των ελλήνων πολιτών, οι οποίοι την εξέλεξαν για την ΕΛΠΙΔΑ που υποσχέθηκε.
Η παραπάνω ευχή ισχύει και για τους κυβερνώντες οι οποίοι είναι ώρα να πάνε σπίτια τους όπως χαρακτηριστικά ευχήθηκε και η πρώην πρόεδρος της βουλής.
Σε αυτή τη χρονιά πρέπει να αλλάξουμε αυτά που δεν τόλμησε η αριστερή κυβέρνηση, πρέπει να έχουμε επιτέλους ένα κράτος δικαίου, σεβόμενοι τα δικαιώματα των πολιτών , να σταματήσει η ύφεση, να ανοίξουν καινούργιες θέσεις εργασίες, οι επιστήμονες να μείνουν στο τόπο τους και οι τράπεζες να είναι αρωγοί στην ανάπτυξη, διότι αυτός είναι ο ρόλος τους, και να σταματήσουν να είναι τοκογλύφοι με την κυβερνητική ανοχή.
Ο απολογισμός της χρονιάς που μόλις έφυγε είναι αρνητικός. Μια χρονιά σκληρής δοκιμασίας για τους Έλληνες. Χρονιά αβεβαιότητας, και αιχμαλωσίας της Πατρίδας μας σε νέες θυσίες και νέους κινδύνους. Το κόστος πολύ μεγάλο στην Οικονομία και την Κοινωνία μας. Σημαδεύτηκε από την επιστροφή στην ύφεση και τη νέα έξαρση της ανεργίας. Κυρίως, όμως, από τα πειράματα που έσυραν τη χώρα μας στο χείλος του γκρεμού, και το νέο επαχθές αριστερό Μνημόνιο.
«Ευχόμαστε , από τα βάθη της καρδιάς μας, σε κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα, υγεία, προκοπή και οικογενειακή ευτυχία.