Οι δανειολήπτες περνούν στην αντεπίθεση

Περισσότερα από 15 δις είναι τα ποσά των κόκκινων στεγαστικών δανείων στην Ελλάδα, ενώ οι δανειολήπτες που χάνουν τις περιουσίες τους έχουν ξεπεράσει τους 500.000.

Η βραδυφλεγής βόμβα των κόκκινων δανείων απειλεί να τινάξει στον αέρα όλη τη χώρα. Αντί για λύσεις οι πολιτικοί δίνουν υποσχέσεις υπεκφεύγοντας ή ακολουθώντας τις επιταγές των δανειστών μας.

Σ αυτή την περίοδο σκληρής μνημονιακής λιτότητας, όπου οι πολίτες χάνουν καθημερινά τα δικαιώματά τους ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΥΨΩΝΕΙ ΦΩΝΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ.

  • Σε καιρούς δύσκολους απλώνουμε ένα δίχτυ αλληλεγγύης για να προστατέψουμε τις οικογένειές μας και την αξιοπρέπειά μας.
  • Το Κόμμα Ελλήνων Δανειοληπτών , δεν έχει ούτε συμβάσεις, ούτε «δάνεια» με κόμματα και πολιτικούς φορείς.
  • Είμαστε οι άνθρωποι της διπλανής πόρτας. Ένα κίνημα αντίστασης σε καιρό κρίσης.
  • Είμαστε αυτοί που θα πουν τα πράγματα με το όνομά τους, που θα διεκδικήσουν για όλους εμάς ορθώνοντας το ανάστημά τους απέναντι στο πολυπλόκαμο ΣΥΣΤΗΜΑ
  • Είμαστε αυτοί που θα φωνάξουν και θα απαιτήσουν μαζί σου.

 

ΚΙΝΗΜΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΡΕΥΜΑ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Ξεκινάμε από τη Θεσσαλονίκη για ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ στο πρόβλημα εκατοντάδων χιλιάδων οικογενειών. Για ν αντιμετωπίσουμε τη μέγγενη των ΤΡΑΠΕΖΩΝ όχι χαλαρώνοντάς την, αλλά αποτινάζοντας από πάνω μας το ΖΥΓΟ.

Ένωσε τη ΦΩΝΗ ΣΟΥ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Έλα να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να προστατεύσουμε την περιουσία μας , αλλά ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ

ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ: ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ